Nemokamas Pristatymas

Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja MB Klaviatūros shop elektroninės parduotuvės (toliau www.klaviaturos.shop) ir www.klaviaturos.shop kliento (toliau Jūs, Jūsų) pagrindinius duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje www.klaviaturos.shop nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.klaviaturos.shopt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje, bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 www.klaviaturos.shop įsipareigoja parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni kaip 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite apsipirkti mūsų e-parduotuvėje tik su tėvų ar globėjų leidimu.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 www.klaviaturos.shop renka ir toliau tvarko šiuos Jūsų duomenis, kuriuos Jūs patys pateikiate lankydamiesi, registruodamiesi, teiraudamiesi, apsipirkdami e-parduotuvėje: vardas, pavardė, el.pašto adresas, telefono numeris, registracijos data, su prekių užsakymu susiję duomenys, susirašinėjimai tiesiogiai ar el.paštu, ir informacija, kurios turinio www.klaviaturos.shop negali nuspėti ir lemti (užklausimai, pranešimai ir pan.), bet kokie kiti duomenys, kuriuos Jūs pateikiate papildomai savo iniciatyva, registruojantis ar apsiperkant e.parduotuvėje.
2.2 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.3 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.4 Asmens duomenys saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja nustatytos duomenų tvarkymo taisyklės.
2.5 Asmens duomenis tvarko tik kompetetingi asmenys, kuriems suteikta tokia teisė.
2.6 Visa informacija apie tvarkomus duomenis yra konfidenciali.
2.7 Jūsų asmens duomenys tvarkomi šiais tikslais:
2.7.1 Vykdant Jūsų prekių užsakymus.
2.7.2 Išrašant finansinius dokumentus (pvz. sąskaitos faktūros).
2.7.3 Spręsti problemas susijusias su prekių ruošimu, pateikimu, pristatymu.
2.10 Duomenų valdytojas www.klaviaturos.shop neatsako už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys saugą ir privatumą.
3. Duomenų pakeitimas.

3.1 Registracijos formoje, siunčiant užklausimus, apsiperkant e-parduotuvėje pateikiami duomenys turi būti išsamūs ir teisingi.
3.2 Jeigu informacija pateikiama netiksli, neteisinga, melaginga ar klaidinanti, www.klaviaturos.shop pasilieka teisę anuliuoti Jūsų registraciją, ištrinti pateiktus neteisingus duomenis ar net apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.
3.3 Klientas turi teisę koreguoti ar atnaujinti pateiktą informaciją bet kuriuo metu, prieš tai pranešdamas apie tai adresu klaviaturos.shop@gmail.com arba susisiekdami tiesiogiai telefonu +370 679 12316

4. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos.

4.1 www.klaviaturos.shop pasilieka teisę koreguoti privatumo politikos sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje.
4.2 Tolimesnis naudojimasis www.klaviaturos.shop e.parduotuvėje reiškia sutikimą su šiomis taisyklėmis.
4.3 Visi iškilę nesutarimai ar ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

4.4 Ši privatumo politika peržiūrima ir atnaujinama ne rečiau kaip kartą per metus arba pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja privatumo politikos tvarkymą.
4.5 www.klaviaturos.shop, darbuotojai, susiję ar įgalioti asmenys, taip pat svetainės lankytojai privalo laikytis privatumo politikoje nustatytų sąlygų ir įsipareigojimų. Atlikdami savo funkcijas vadovautis šiuoje privatumo politikoje nustatytais principais.

Klientai pastebėję šios privatumo politikos neatitikimus, saugumo spragą ar turintys kitų pastebėjimų, maloniai kviečiami kreiptis į mus el.paštu klaviaturos.shop@gmail.com mob.tel. +370 679 12316, arba atvykti adresu Kaunas, Amaliai agurklių takas 3.

Prekių krepšelis
Prisijungti

Ne į dar?

Mes naudojame slapukus, kad pagerintume jūsų patirtį mūsų svetainėje. Naršydami šioje svetainėje sutinkate su mūsų slapukų naudojimu
Pradėti rašyti norėdami pamatyti produktų, jūs ieškote.
0 Prekių krepšelis
Mano paskyra